Krav og regler

Kontakt din lokale koordinator

Når du vil søge LAG eller N-FLAG midler er der en del ting som skal være opfyldt og en del regler som skal overholdes. Det er altid en god ide at starte med at kontakte din lokale koordinator for en indledende samtale og vejledning til dit projekt og høre om mulighederne for at søge LAG eller N-FLAG midler.

På hjemmesiden liv&land.dk findes en masse informationer til projektansøgere, bl.a. også information om hvor og hvordan man søger.

Projektvejledning

Det er meget vigtigt at læse Plan- og Landdistriktsstyrelsens projektvejledning, hvis du vil søge LAG eller N-FLAG midler. Her står (næsten) alt du skal bruge og vide i ansøgningsprocessen og i projektperioden.

Projektvejledningen indeholder information om, hvilke krav der er til en ansøgning bl.a. hvilke udgiftstyper støtten kan gives til. Vær obs på at vejledningerne revideres løbende, så det anbefales at læse den digitale version der ligger på siden Liv og Land.

 

LAG: “Projektvejledningen LAG” ligger på denne side til højre i grøn felt: https://livogland.dk/stoettemuligheder/lokale-aktionsgrupper 

 

N-FLAG: “Vejledning til projekter – national FLAG” ligger på denne side til højre i grøn felt: